Post by greenrasihummga on Feb 10, 2022 7:53:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира неограничени примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
Играта е добра,но не много.😐😐😐😐
Моля, върнете старите angry birds приятели спрайтове, това е единствената причина, поради която никога не съм играл.
Малко по-различно е от Angry Birds 2. Но е по-добре. Повече забавления.
Добре
Хубава игра, но консумира данни, защо не можем да играем офлайн
Сиперррр
Файл:A Magical Angry Birds Seasons Update -- Abra-Ca-Bacon coming May 16!-3. A Starving Friend. Файл:A Starving Friend. AB Future World II - Mini-Movie 1.
Rovio отчете близо 7% ръст на печалбата
Обичам ядосани птици. Когато обикновено свързвам моя Facebook, мога да остана на текущото си ниво. По някаква странна причина с този, когато се свързах с Facebook, трябваше да започна отначало на ниво 1. Вече стигнах до ниво 10. Това е единственият ми недостатък.
Играя от 7 години, с нетърпение очаквам всяка нова игра. След последния ви ъпгрейд съм бесен!. Играта на Star Cup е почти невъзможно да се спечели. 90% от играта, която в крайна сметка играете срещу генериран човек, дори когато играете на реални хора, най-големите точки имат звезда, с която играчът е напред, ако аз съм напред и избера да спра, вие ще разберете, че противникът има повече точки след затваряйки си мислейки, че сте спечелили, но не сте го направили, така че за да сте сигурни, че спечелите, трябва да използвате всичките си допълнителни сили, които струват $$$$
Angry Birds Friends ஆர்கேட் ylt
Когато вляза от телефона ми зарежда само Tournament Weeckly и не ми зарежда нивата. Някакви идеи на какво се дължи този проблем ?
Забавна игра, графиката е направена много добре. Забавен
Homescapes Gündelik aeil
Ако никога не сте играли преди, ще бъдете загубени. Липсват ми пунктираните линии, които показват вашия ъгъл, но е забавно.
Това е втората най-добра игра на ядосани птици като класическа. Играта включва red.,chuck и т.н. Всички ядосани птици ще се бият с опонента в турнира, както класическата и звездната купа, които имат предизвикателства. В един от най-добрите в играта има най-добра графика и завъртане, събития, но не като angry birds 2. докато това е най-много прасенца кула, където можете да играете нива до 110 стаята е крайно ниво.
Супер много хубаво 😀😁👍👍👌👌 Герои, които харесвам, но искам неограничени нива тук само 30 нива Харесвам тази малка синя птица. Обичам тази игра, моля, качете повече нива, но хубава игра...... Моля. ...
Наслаждавам се на тази игра от много, много години, обичам я и до днес, благодаря за годините на забавление, особено когато няма какво да гледам на телевизора. страхотна игра, харесва ми, благодаря!!!!
Тази игра е наистина забавна поради факта, че нивата са забавни за игра
100 най-добри Android игри безплатно за изтегляне на ...
Обичах това приложение, когато започнах да играя. Сега стигам до определено ниво и следващия път, когато вляза, за да играя, ме връща отначало. Не мога да запиша напредъка във Facebook, така че не мога да върна нивото на напредъка си. Много разочароващо. Не мога да се свържа с вас, освен ако не оценявате играта, за да получите помощ. Същото нещо се случваше на angry birds 2, така че вече не го играя!
Ебати шибаната игра
Страхотно е и всичко, но мисля за режима приятели в клетка, той е на много нива и хората не могат да настигнат останалата част от режима приятели в клетка.
Продължавам да губя мощности. Бях таксуван от $18 за бонуси, които никога не получих. Понякога преминаването към следващото ниво е много бавно и големият проблем е, че те (Rivio) не са достъпни. Не си губете парите.
Не иска да се стартира след ъпдейт на телефона.
по-забавно от оригиналната версия, но наистина е трудно да събереш достатъчно бонуси, за да спечелиш всеки епизод и без тях е почти невъзможно да получиш достатъчно точки. Нуждае се и от повече мощност. Освен това невинаги получавате бонуси след гледане на видеото. ставате по-добри, но все още нямате достатъчно мощност.
Gallery 29576Онлайн базираната версия на Angry Birds Friends от днес е налична за сваляне в Google Play, iTunes и Amazon AppStore (за Kindle
Харесва ми, много е хубаво, няма реклама!! препоръчвам това LOVE IT
Обичах тази игра от самото начало! Тази последна актуализация обаче забави времето за реакция за действие при хвърляне на птиците и какво става с рекламите изведнъж Искам да кажа, хайде, не мога просто да играя това на работа сега, ако тези глупави изскачащи реклами продължават да гърмят силно от нищото. Лошо решение според мен да ни направи това. Това не беше актуализация, а понижаване!
"Angry Birds" достига 42 милиона безплатни и платени ...
Филмът за Angry Birds с първи трейлър (видео) | OFFTOPIC
Това е добра игра🐤🐥🐦🐔🐔🐓🐣🐣🐔🐤🐓🐥🐔🐣🐔🐦🐓🐦🐦🐥🐓🐣
Загубихте всичко с новата актуализация. Загубих целия прогрес, взех всички прашки, които купих, и загубих над 1000 монети за птици. О, добре, време е да намерите нова игра, за да прекарате време. Ще му дам още няколко дни, за да видя дали е оправено и просто да го деинсталирам, ако не.
Играя на ABF от няколко години, бях натрупал над 20 000 монети, бях на ниво Diamond 5, след това преди няколко дни всичко беше изтрито. Започнах обратно от нула без самоличност, без монети, без прашки, които бях натрупал. Това ме накара да премина през серия от стъпки, за да получа "звезди", преди дори да успея да се присъединя към турнира. Всичко беше изтрито без предупреждение. Обичам играта и предизвикателствата, но съм объркан и ядосан като птица от случилото се. Какво дава?
Мачовете на арена са лошо съчетани и нечестни. Често се сравнявам с играчи на мили над моето ниво, въпреки че повечето от моите птички са на ниво 37 или 38. Вече е напълно невъзможно да спечеля 6 поред. Болен до смърт от превключване на птици във всеки мач на арена, това е най-лошото предимство в играта, но вие сте принудени да я използвате почти във всеки един мач на арена, вече е повече от шега. Ако настоявате да имате това изключително разочароващо и безсмислено предимство в играта, МОЛЯ, поне намалете колко често трябва да го използвате. Ще изтрие тази игра, ако нищо не се промени в тези области.
Тази игра е по-добра, но не работи като оригиналната игра. Когато отворя тази игра, отнема много време за зареждане. така че да ви дам три звезди.
Въпреки че в игрите за Android и iOS птиците не говорят на определен ... Angry Birds Star Wars, Seasons, Friends, Epic, Go! и Angry Birds 2.
Не работи, ако нямате интернет. Също така моето дете купи неща случайно и тяхната поддръжка игнорира заявки, така че да минат 48 часа (незабавно възстановяване на средствата от Google времево компенсиране). За щастие Google ми възстанови сумата, защото знаех, че трябва да се направи в рамките на 48 часа.. В сравнение с първата игра, тази е съсипана от алчност за пари.
Не мога да вдигна резултата до 3 звезди, защото все още продължават сривове, вече не по време на реклами, а само по време на игра. По този начин загубих доста SC етапи. И твърде много реклами, които са все по-натрапчиви и понякога трябва да отделям до 10..15 секунди на реклама, дори когато не ги пускам умишлено, за да получа бонуси. Първоначално рекламата ме принуждава да се гледам около 10 секунди без опция за затваряне и след това предлага игра за няколко секунди без опция за затваряне. И освен това те направиха такива промени, така че хората да използват повече powerups. Може да се играе, но има доста неща, които просто ме дразнят.
Лошо остана при зареждане 🤮🤮🤮🤮
Супер играчка!
Mucha viva angry birds! Намирам, че това е добър стратегически тип игра с много добри упражнения за пръсти и координация на ръцете и очите. Това ме успокои и сега съм пристрастен, тъй като обичам птици и неща, които летят! Продължавай в същия дух, Rovio! Уау!
Направете angry birds епичен yzyr, защото зомби прасето повече yzyr orelees СЕГА
не работи от последната актуализация. играя игра от години, сега изведнъж ми казва, че не се свързвам с интернет и не ми позволява да вляза или да играя нещо. няма проблеми с други игри, само тази и връзката ми с интернет е наред. Опитах да изчистя уловката, да спра принудително играта и да изчистя данните и да презаредя. нищо не работи. моля поправете възможно най-скоро.
Страхотно, но предлагам играта да премине автоматично на следващото ниво
Синът ми играеше това през цялото време. Пропуснах тази игра.
Чудесен!
Играх на angry birds от много години и всеки път, когато актуализирате, става все по-зле. Обмислям да го премахна от таблета си. Вашата система за възнаграждение, как да го кажа, е ЕВТИНА. Не ви струва да дадете повече монети като награди. Съжалявам, че го казвам, но не е това, което беше преди и по-разочароващо, по-малко приятно. Повече от вероятно ще го изтрия. Вече изтрих обикновените Angry Birds. И аз бях измамен с награда след гледане на видеоклипове. Имахте страхотна игра и беше забавно.
Харесвам играта, но 2D оформлението просто я съсипа. Харесвам пътуването с ядосани птици повече, само защото ви показва къде ще отиде вашата птица и всяка птица има сила, когато кацне, също така се случва нещо повече в 3D. НО, хубава работа в тази игра и пътешествието с angry birds! 😉😉
Имахме, мисля, 3 турнира след обновяването. Получих точките си само за първия. Много бавно зареждане, ако се опитам да използвам точките си, за да получа допълнителен удар, ми дава 4 вместо 2, като използвам точките, които имам. Харесвам новата настройка, но много грешки се нуждаят от поправяне!
Жалко, след последния ъпдейт екстрите ги няма, не мога да събера екстри от времето и от рекламата
Разгледайте още приложения като Angry Birds Seasons за Mac. ... Angry Birds Friends (2013), Angry Birds StarWars II (2013) и Angry Birds Stella (2014),
Angry Birds Friends Zręcznościowe sms